Prijslijst

PEDIVITAAL

MEDISCH PEDICURE PRAKTIJK

NIEUWEGEIN

voor

pedicure, manicure, gellak, waxen, wimperextentions

Prijswizijgingen m.i.v. 01/09/2017

 

Pedicure Standaard behandeling: € 30,-

Pedicure SPA behandeling: € 35,- ( + scrub )

Pedicure Cosmetische behandeling: € 40,- ( + nagels lakken )

Pedicure All-in: € 45,- ( incl. scrub + lakken )

Pedicure De Luxe: € 55,- ( + gellak )

Pedicure deelbehandeling: € 20,- ( 1 likdoorn of 1 ingroeiende nagel of 1 wrat )

 

Alleen teennagels knippen: € 12,50

 

Diabetes / Reuma pedicure behandeling: € 32,- ( Eigen bijdrage van € 4,50 )

 

Voet- en onderbeenmassage: € 20,- ( 20 minuten )

 

Zwangerschapsarrangement: € 127,50 ( Bestaande uit: 4x pedicure behandeling bij +/- 5, 7 en 9 maanden & na de bevalling met lekkere scrub en nagels lakken )

Blauwe nagel: € 7,50 ( trauma - bloeduitstorting )

Handnagels knippen: € 5,50

 

Nagelbeugel: € 22,50

Orthese: € 25,-

Antidruk techniek: € 7,50

 

Gelreparatie / Acrylreparatie / Schimmelnagelreparatie: € 17,50 ( kleine teen € 7,50 )

Alleen gelreparatie verwijderen : € 12,50

 

Gellak: € 27,50 per set

Alleen gellak verwijderen los: € 12,50 / Gellak verwijderen bij nieuwe set: € 5,-

 

Nagels lakken los: € 15,-

Nagellak verwijderen: € 1,50

SPA Manicure los: € 22,50 ( + scrub )

SPA Manicure + nagels lakken: € 27,50 ( + lakken )

SPA Manicure All-in: € 32,50 ( incl. scrub + lakken )

Wenkbrauwen epileren: € 10,-

 

Wimperextentions one by one nieuwe set: € 55,-

Opvullen binnen 2 weken: € 20,-

Opvullen binnen 3 weken: € 30,-

Opvullen binnen 4 weken: € 40,-

Na 5 weken wordt er een nieuwe set berekend.

 

Verwijderen van extentions: € 15,- ( Er worden geen sets van andere salons opgevuld )

 

Harsen:

- Onderbenen: € 30,-

- Onderbenen + bikinilijn: € 40,-

- Bovenbenen + bikinilijn: € 40,-

- Bikinilijn: € 20,-

- Boven- + onderbenen + bikinilijn: € 60,-

- Nek: € 20,-

- Oksels: 25,-

- Armen: € 30,-

- Rug: € 35,-

- Kin: € 15,-

- Bovenlip: € 12,50

- Kin + bovenlip: € 20,-

 

Cadeaubonnen verkrijgbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAR KUNT U LAST VAN HEBBEN & WAT IS HET PRECIES?

 

LIKDOORN

Dit is verhard eelt dat naar binnen groeit, waardoor u tijdens het lopen het punt in uw huid voelt drukken. Een likdoorn ontstaat door

langdurige plaatselijke wrijving en druk. Deze eeltkern zal extra druk uitoefenen op de zenuwuiteinden. Bij aanhoudende druk kan de huid zelfs in een ontstekingstoestand terechtkomen.

 

BLAAR

Een blaar ontstaat door irritatie van diepere huidlagen en overvloedige afscheiding van waterig vocht. Deze voortdurende wrijving irriteert de huid en er ontstaat een blaar. Dit is mechanische irritatie. Alleen blaren die ontstaan zijn door mechanische irritatie worden behandeld, als er een pijnklacht is. Anders aat men de blaar dicht om infectie te voorkomen. Bij pijn wordt na desinfecteren de blaar geopend en wordt het vocht voorzichtig uitgedrukt. Vervolgens wordt er een wondverband aangebracht. Hygiëne is hier erg belangrijk.

 

KALKNAGEL

Een kalknagel is meestal een nagel die geïnfecteerd is door een schimmel. Een geïnfecteerde teennagel wordt in de volksmond "kalknagel" genoemd. Vaak is een schimmel de veroorzaker. Een kalknagel door een schimmelinfectie is aanvankelijk wit of geel van kleur. Naarmate de schimmel dieper in de nagel groeit, verandert de kleur in geelbruin. De nagel ziet er dan verdikt, hobbelig en brokkelig uit en laat soms gedeeltelijk los. Zonder behandeling breidt de infectie zich steeds verder uit. Meestal is de grote teen het eerst en het meest uitgebreid aangetast. Soms is alleen sprake van aangetaste nagels, maar vaak bestaat er tegelijkertijd voetschimmel, het zogenaamde zwemmerseczeem. Soms ook zijn de aangetaste nagels het gevolg van een onbehandeld zwemmerseczeem, vooral als dit eczeem al langere tijd bestaat. Schimmelinfecties kunnen voorkomen in elke nagel aan hand en voet. Op blote voeten lopen in gemeenschappelijke douches van kleedkamers, zwembaden, sporthallen en sauna's is vaak de veroorzaker.

 

KLOOF

Hielkloven ontstaan vaak door overmatige eeltvorming in combinatie met een droge huid. Door een constante (verhoogde) druk op de hielen tijdens het lopen, kan het eelt barsten. Deze vaak verticale barstjes verkleuren soms wit en staan in sommige gevallen een beetje open. Dit kan zeer pijnlijk zijn, bloeden en zelfs gaan ontsteken. Bij het krijgen van hielkloven spelen een aantal zaken vaak een grote rol: een staand beroep, overgewicht, het dragen van open schoenen en slippers, het negeren van een droge huid en overmatig eelt, een afwijkende voetstand, diabetes en ouderdom. Het dragen van slippers met een harde zool die voortdurend tegen de hiel slaat, bevordert ook het ontstaan van kloven.

 

INGROEIENDE NAGEL en INGEGROEIDE NAGEL

Een ingegroeide teennagel ontstaat als een ingroeiende nagel niet op tijd behandeld wordt. Deze komt meestal voor bij een grote teen. De binnen- of buitenrand van de nagel is dan in de huid gegroeid en heeft aanleiding gegeven tot irritatie, pijn of een ontsteking. Misschien ligt het aan het schoeisel (te nauw, te smal) of aan de bouw van de teen zelf of door het te kort/rond inknippen van de nagel in de hoekjes.

 

WRAT

Een wrat is een harde, eeltachtige vergroeiing van de opperhuid in de vorm van een bloemkoolvormig (klein) knobbeltje. Een wrat wordt veroorzaakt door virussen uit de familie humaan papillomavirus (HPV). Hiervan bestaan meer dan honderd soorten. Sommige veroorzaken wratten op de huid, andere op de slijmvliezen. Het virus kan de huidcellen aanzetten tot snelle deling waardoor een wrat ontstaat. Vrijwel iedereen heeft weleens wratten gehad: ze verdwijnen vrijwel altijd spontaan. Het virus blijft echter vaak in de huid aantoonbaar, zonder dat er een wrat ontstaat.

 

 

 

Niet tijdig afzeggen of niet nakomen van een afspraak kost € 20,- .

Copyright @ All Rights Reserved